2024. június 10. - Margit, Gréta

Talán délutántra sikerül a vonatszabadítás

Vasárnap reggel hét óra óta ismét próbálják kiszabadítani a szombat hajnalban Polgárdi és Csajág között elakadt motorvonatot és mozdonyokat a hó fogságából, de egyelőre ez nem sikerült - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére vasárnap délelőtt.
2010. február 14. vasárnap 11:03 - HírExtra
Peiper Károly tájékoztatása szerint harmincan dolgoznak ezen, de nincs könnyű dolguk, mivel több száz méteres szakaszon kell megtisztítaniuk a területet és éjfélig nagyon erős szél fújt. Próbálkoznak egy hómaróval felszerelt Unimoggal is.

Hozzátette: a pályamester becslése szerint délután négy óra körülre tudják kiszabadítani a motorvonatokat és a mozdonyokat.

A Székesfehérvár-Tapolca vasútvonalon, Polgárdi és Csajág között szombat hajnalban akadt el egy motorvonat. Ezért a Székesfehérvár-Tapolca vonalon, Balatonkenese és Székesfehérvár között még mindig szünetel a vasúti forgalom. Az érintett szakaszon vonatpótoló autóbuszok járnak.

A vonat 15 utasát még szombat reggel a polgárdi önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltóautóval beszállította Polgárdi-ipartelep állomásra, ahol ételt és teát kaptak. Később a rendőrség elszállította őket Székesfehérvárra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását