2024. június 2. - Kármen, Anita

Szalay Pétert indítja a Fidesz Kosztolányi Dénes helyett

Szalay Péter sebész-főorvos megerősítette az MTI-nek az Index szerdai információját, amely szerint a fővárosi XIII. kerület egyik választókerületében nem Kosztolányi Dénes, hanem ő lesz a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltje.
2010. február 10. szerda 11:56 - HírExtra
Szalay Péter az MTI megkeresésére azt mondta: Pesti Imre, a Fidesz budapesti pártigazgatója kérte fel a jelöltségre.

Kosztolányi Dénes a második, aki visszalép a Fidesz-KDNP-s egyéni képviselőjelöltségtől. A Fidesz sajtóosztálya vasárnap közölte az MTI-vel, hogy a párt országos választmányának elnöksége Simicskó Istvánt jelöli Budapest 16. számú egyéni választókerülete Fidesz-KDNP-s indulójának, mert Orbán Anita egészségügyi okok miatt nem tudja vállalni az országgyűlési képviselő-elöltséget.

Az Index internetes hírportál szerdán azt írta, hivatalosan családi okokból, értesüléseik szerint azonban valójában "folyamatos fegyelmezetlenségei" miatt váltja le XIII. kerületi képviselőjelöltjét, Kosztolányi Dénest a Fidesz.

Tavaly december közepén vált véglegessé, hogy kik indulnak a Fidesz-KDNP színeiben az idei országgyűlési választásokon az egyéni választókerületekben. Az egyéni jelöltek végleges névsoráról a döntést a Fidesz országos választmánya hozta meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását