2024. június 6. - Norbert, Cintia

A Fidesz a szocialisták felelősségéről beszél

A Fidesz szerint valószínűleg nem lenne szükség sztrájkra a közösségi közlekedési cégeknél, ha ezek a vállalatok nem szocialista kifizetőhelyként működtek volna az elmúlt években.
2010. január 12. kedd 15:30 - HírExtra
Egész más lenne a helyzet a BKV-nál, ha az MSZP - megbízási szerződések és végkielégítések címén - nem tolt volna ki talicskán milliárdokat a cégtől - olvasható az ellenzéki párt helyettes szóvivőjének az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.
Cser-Palkovics András szerint egész más lenne a MÁV helyzete, ha vasútbezárások, privatizációk és sok milliós vezetői fizetések helyett az MSZP a vasút esetében is inkább az utasokkal törődött volna.

Más lenne a helyzet a Malévnál is, ha az MSZP-kormány nem adta volna el bagóért a céget, amit most milliárdos tartozásokkal kénytelen sokkal drágábban visszavenni - fogalmaz a helyettes szóvivő, aki szerint "a Gyurcsány-korszak tönkretette a magyar közlekedési cégeket, lopással, korrupcióval, az állami vagyon elkótyavetyélésével".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását