2024. június 18. - Arnold, Levente

Felborult egy cseppfolyós PB-gázt szállító teherautó

Az árokba borult egy 7,5 tonnás, cseppfolyós propán-bután gázt szállító teherautó szerda délben Körösladány és Gyomaendrőd között; a rakomány az elsődleges vizsgálatok szerint nem sérült meg - közölte az MTI-vel a rendőrség.
2010. január 6. szerda 15:33 - HírExtra
A tartálykocsi eddig ismeretlen okból megcsúszott az egyenes útszakaszon, és oldalára fordulva az árokba borult - közölte az MTI-vel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Virág Zsuzsánna hozzátette: a gépjármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.

Matuska Zoltán, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyszínen tartózkodó helyettes vezetője az MTI-nek elmondta: várják a vegyi felderítőket, hogy megvizsgálják, szivárog-e a rakomány, ám szerinte nem sérült meg a tartálykocsi. A szállítmányozó cég időközben útnak indított egy másik teherautót, hogy átfejtsék a folyékony gázt. A művelet befejezésig teljes útzárat rendeltek el, amely eltarthat akár délután öt óráig is.

A szakember szerint nehezíteni fogja a mentést, hogy a tartály éppen a töltőhelynél borult az árokba, így nem lesz könnyű hozzáférni és kiüríteni a tartályt.

Az alezredes közlése szerint már útban van egy olyan, speciális daru is, mely a szivattyúzás után képes lesz kiemelni az árokból a tehergépjárművet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását