2024. június 3. - Klotild

Januárban jelentik be, hogy ki lesz az F1-es Mercedes másik pilótája

Leghamarabb január elején derülhet ki, hogy ki lesz Nico Rosberg csapattársa a Forma-1-es világbajnoki címeket védő Brawn GP-ből átalakult Mercedes GP-ben.
2009. december 17. csütörtök 07:38 - HírExtra
Ezt Dieter Zetsche, a Daimler-konszern elnöke jelentette be szerdán Abu-Dzabiban.
Ez azt is jelenti, hogy egyelőre nyitott kérdés marad a hétszeres vb-győztes német Michael Schumacher esetleges visszatérése, akit az elmúlt hetekben többször hoztak hírbe az istállóval.

"A legjobbakat szeretnénk az autóinkba ültetni, s Rosberg szerződtetésével egy nagyszerű pilótát már leigazoltunk - mondta Zetsche. - A Mercedes F1-es történetében meglehetősen sok esztendő telt el úgy, hogy egyáltalán nem volt német versenyzőnk. Nagyszerű lesz, ha a két autóból legalább egyben hazai pilóta ül majd."

Nick Fry, a csapat ügyvezetője korábban úgy nyilatkozott, hogy egy bizonyos ideig semmit sem hozhatnak nyilvánosságra, de a Mercedes mellett a teljes Forma-1-es mezőny is azt reméli, hogy Schumacher visszatér. Fry hozzátette, hogy egy német versenyzőpáros különösen nagyszerű lenne a Mercedes számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását