2024. június 2. - Kármen, Anita

Rendkívüli kuratóriumi elnökségi ülés

Rendkívüli ülést tart péntek délelőtt a Magyar Televízió (MTV) Közalapítvány kuratóriumi elnöksége, miután felajánlotta lemondását a másfél éve elnök nélkül működő közmédium ügyvezetője.
2009. november 13. péntek 11:33 - HírExtra
Testületi tagok megerősítették az MTI-nek azt a sajtóértesülést, hogy Medveczky Balázs – akit péntek reggel a hírügynökségnek nem sikerült elérnie - feltételeket szabott ehhez.
Pénteki számában írt arról a Magyar Nemzet, hogy felajánlotta lemondását a Magyar Televízió ügyvezetésével megbízott alelnök.

A lap szerint Medveczky Balázs Katona Béla házelnökkel, valamint a tévékuratórium elnökségével is közölte szándékát.

A felajánlott távozásnak azonban – tudta meg a napilap – feltételei vannak. Ezek között az első, hogy a tévé kapja meg a működéséhez szükséges költségvetési támogatást, a kuratóriumi elnökség pedig adja áldását a korábban már elvi szinten elfogadott 2,5 milliárdos hitelfelvételre. Medveczky továbbá azt is feltételül szabta az alapítvány irányító testületének, hogy annak politikai pártok által delegált tagjai egyhangúlag állapodjanak meg utódjának személyéről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását