2024. június 15. - Jolán, Vid

Eltűntek MIÉP-jelöltjének plakátjai

A vasárnapi időközi parlamenti képviselő-választás MIÉP-jelöltje feljelentést tett szerdán a rendőrségen, mivel a személyét és a pártot népszerűsítő plakátok a fa tartószerkezetekkel együtt eltűntek Csorna közterületeiről.
2009. november 4. szerda 19:56 - HírExtra
Az érintett Molnár Tivadar az MTI megkeresésére elmondta: huszonhét táblát helyeztek ki a rábaközi kisváros frekventált helyeire,a nagy forgalmú gyalogátkelőkhöz, a parkokhoz Kedd este a lábakra erősített táblák még sértetlenek voltak, szerdán azonban 24-nek csupán hűlt helyét találták.

Molnár Tivadar szerint az akció politikai indíttatású és a MIÉP-re fókuszál, hiszen a Fidesz és a Jobbik közelben lévő hirdetményeihez nem nyúltak hozzá ismeretlen kezek. Hozzátette: a tettesek drótvágóval is rendelkezhettek, azzal vágták el a huzalokat, amelyek a táblákat rögzítették.

A jelölt a helyi választási irodán még nem tett kifogást az ügyben.

A Győr-Moson-Sopron megyei 5. számú országgyűlési egyéni választókerületben - Csornán és környékén - azért kell időközi választást tartani, mert a térség országgyűlési képviselője, a fideszes Áder János mandátumot szerzett a júniusi európai parlamenti választáson. A két megbízatás a hatályos törvények értelmében összeférhetetlen, ezért Áder János július 13-án lemondott egyéniben szerzett országgyűlési mandátumáról.

A vasárnapi választáson öt jelölt indul: Balogh Csabát az MSZP, Demjén Mihálynét, a Seres Mária vezette Civil Mozgalom indítja. A Fidesz-KDNP jelöltje Gyopáros Alpár, a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelöltje Takács Krisztián, a MIÉP-é pedig Molnár Tivadar.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását