2024. június 15. - Jolán, Vid

A Diósgyőr-Fradin megfelelő lesz a biztosítás

Megfelelő rendőri létszámmal készülnek a szerdai, Diósgyőri VTK-Ferencváros Ligakupa-mérkőzésre - tájékozatta a rendőrség az MTI-t.
2009. november 3. kedd 21:05 - HírExtra
Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: 2004 óta nem volt rendbontás futballmérkőzésen Miskolcon, a rendőrség így azt várja, szerdán sem lesz különösebb atrocitás.

Úgy fogalmazott: természetesen megfelelő rendőri létszámmal készülnek, hozzátéve, hogy a rendőrség a stadionon kívüli rendet biztosítja, a létesítményen belül egy biztonsági cég felel ugyanezért. Ha mindez ott kevésnek bizonyul, csak akkor avatkozik közbe a hatóság.
Kitért arra is, hogy a szurkolók fogadását is megfelelő figyelemmel kíséri a rendőrség. "A meccs esetleges meg nem tartása" így ezen okok miatt fel sem merült.

A Ferencváros szerdán két mérkőzést játszik: 19 órától a zárt kapuk mögött fogadja a Győri ETO FC-t a bajnokság 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, míg 17:30-tól - többnyire a kevesebb lehetőséghez jutó játékosokkal felállva - a Diósgyőrhöz látogat Ligakupa-találkozóra. A fővárosiaknak a szombati, éppen a Diósgyőr elleni bajnoki találkozón kitört rendbontás miatt kell nézők nélkül megrendezniük a bajnoki összecsapást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását