2024. június 2. - Kármen, Anita

Soma agymosással fenyegetőzik

Soma beszáll a Szeretem a testem című VIASAT3 műsorhoz. A lelkek gyógyítása lesz a feladata.
2009. szeptember 28. hétfő 09:10 - HírExtra
Lakatos Márk és Nánási Pál már elvállalta a műsorban való szereplést, most Spitzer Gyönyvér alias Soma is csatlakozik hozzájuk. Feladata a szereplők lelkének gyógyítgatása és ha szükséges, akkor hibás önképük helyreállítása.

Márk, a stílustanácsadó a résztvevő lányok, hölgyek megjelenésében és öltözködésében fog tanácsokat adni, míg Pál, a fényképész az objektív segítségével mutatja be, mindenkiben megtalálható a szépség.

Soma ugyan nem végzett pszichológus, mégis ezt a szakterületet képviseli a műsorban. Ezen felül életvezetési tanácsokat is ad. Nem lesz könnyű dolga, mert csupán egy hete lesz, hogy a szereplőket szárnyai alá vegye.

„Egy hét áll rendelkezésre, ezért már most megmondom, hogy tőlem agymosást fognak kapni. Be fogom bizonyítani a szereplőknek, hogy éppen ugyanannyi lehetőségük van az „önlehúzásra”, szorongásra, mint a felemelkedésre és a boldogságra. Azokkal a dolgokkal kell majd szembenézniük a műsor során, amelyektől a legjobban rettegnek. Szerepelni fognak a tévében, ráadásul ruhátlanul is, és a szomszédjaik, barátaik, rokonaik mindezt látni fogják” – mondta Soma a Borsnak.

„Aki ezen az egészen keresztül megy, az nem tér vissza a régi gondolkodásához. Az én feladatom, hogy elindítsam és segítsem őket az úton, amit majd a hétköznapokban egyedül kell folytatniuk” - tette hozzá a Mamagésa.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását