2024. június 10. - Margit, Gréta

Szigetesek randalíroztak az Aquaworldben

Francia fesztiválozók garázdálkodtak vasárnap délután a káposztásmegyeri Aquaworldben, a fiatalok azért rongálták meg a bejáratnál berendezéseket, mert nem engedték be őket az élményfürdőbe.
2009. augusztus 17. hétfő 10:14 - HírExtra
Az elsődleges adatok szerint tizenhét fiatal a Sziget fesztiválról ment át a Duna túlpartján található élményfürdőbe, a személyzet azonban nem akarta beengedni őket, mert szerintük túl koszosak voltak. A fiatalok emiatt összeszólalkoztak a pénztárossal, majd a biztonsági őrrel is. Végül egyikük késsel összehasogatta az épület előterében lévő bőrfoteleket. A fiatalok távozóban egy kulcscsomót és egy napszemüveget is magukkal vittek - mondta a sajtóreferens.

A garázdálkodók ezt követően autóba szálltak és kihajtottak a parkolóból. Azonban csak az első két kocsinak sikerült szabályosan kihajtania, a harmadik előtt a személyzet lecsukta a sorompót, így az a füvön keresztül, az öntözőrendszeren átgázolva távozott - tette hozzá.

Az élményfürdő dolgozói üldözőbe vették a menekülő fiatalokat, miközben értesítették a rendőrséget. A rendőrök végül a XIII. kerületben tudták megállítani a három autót - mondta Kalyó László.

Három fiatal ellen indult eljárás rongálás, lopás és garázdaság miatt - fűzte hozzá.
Henyecz Krisztina, az Aquaworld PR menedzsere az MTI azt mondta: azért nem engedték be a fiatalokat, mert azok több ponton sem feleltek meg a létesítmény házirendjének. A fiatalok alkoholos és kábítószeres befolyásoltság alatt álltak - mondta a menedzser.

Eddig ilyen még nem fordult elő az élményfürdőben, nem volt randalírozás és senkit nem kellett még kitiltani - tette hozzá.

Henyecz Krisztina elmondta azt is, hogy az esetet rögzítették a biztonsági kamerák, a felvételeket átadták a rendőrségnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását