2024. június 14. - Vazul

Fény derült Jacko sötét halálára!

Végre! Öt héttel a popkirály halála után sikerült a "nagy visszajátszás". Michael Jackson utolsó órái, percről percre...
2009. július 30. csütörtök 11:09 - HírExtra
A helyszínelők elmondása, valamint a szupersztár hálószobájában készült perdöntő felvételek alapján sikerült végre rekonstruálni a végzetes estét. A nyomozóhatóságok immár teljes bizonyossággal állítják, hogy Jacko haláláért annak házi szívgyógyászát, dr. Konrad Murray-t terheli felelősség.

A vizsgálatot vezető rendőrtiszt a sajtónak nyilatkozva elmondta: dr. Conrad Murray, a kihallgatás során, a bizonyítékok súlya alatt beismerte, ő adta be az énekesnek a kizárólag klinikai körülmények között alkalmazható altatószert.

Állítólag még a helyszínelők is megdöbbentek, mikor először beléptek a szupersztár hálószobájába. Elmondásuk szerint a helyiségben a júniusi hőség ellenére legalább ötven Celsius fok uralkodott, miután minden fűtőtest be volt kapcsolva, valamint az elektromos kandalló is be volt izzítva. Jacko állítólag gyakran panaszkodott arra, hogy fázik.

Ezen kívül a nyomozók bokáig gázoltak az orvosi műszerekben (persze szívmonitornak, az egyetlennek, amely segíthetett volna a haldokló popkirályon, színét se látták), szanaszét heverő ruhákban és játék babákban.

Most pedig következzen Michael Jackson halála, percről percre. Éjfél után öt perccel Murray doktor beköti Jacko-nak a végzetes Propofolt. megvárja, míg elszenderül, majd, mint aki jól végezte dolgát, maga is nyugovóra tér.

Másnap délig ki sem kel az ágyból, akkor azonban úgy dönt, ideje megnézni, mi van világhírű páciensével. A szobába érve azonnal megállapítja, hogy az énekes életét vesztette, s megkezdi az újraélesztést.

Negyed egykor a kardiológus a szobába csődíti a sztár legidősebb fiát, hogy ő is lássa a reményetlennek tetsző mentési kísérletet.

Körülbelül fél egy táján a doki már ordítva kér segítséget Jacko szakácsától. Akinek legalább annyit sikerül kifőznie, hogy ki kéne hívni a mentőket. Murray nem mer segítséget kérni.

Kevesebb, mint tíz perc múlva a előtt mentők kiérkeznek a Jacko-rezidenciára, ám már csak a sztár halálát regisztrálhatják. A kétségben esett Murray doki könyörgésére még egy utolsó, reménytelen kísérletet tesznek az énekes újraélesztésére.

Egy perccel délután egy óra előtt, a mentők beszállítják a holttestet a Los Angeles-i klinikára, ahol a család érkezéséig folytatják a lélegeztetést, illetve a szívmasszázst.

Egy óra ötvenkét perckor a család és az orvosok úgy határoznak, hasztalan minden további kísérlet Jackson feltámasztására, s hivatalosan is halottnak nyilvánítják.

Három perccel két óra előtt a kórház egyik orvosa hivatalból értesíti a hatóságokat a sztár rejtélyes haláláról. Megkezdődik a találgatás felelős-e valaki a sztár haláláért, és ha igen, akkor ki lehet az?

Fél három után nem sokkal a nyomozók már Jacko lakásán posztolnak, és megkezdik a helyszínelést.

Háromnegyed ötkor a Jackson-família hivatalos képviselője a nyilvánossággal is közli a megmásíthatatlan tényt: a pop királya nincs többé…
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását