2024. június 11. - Barnabás

Románok rabolták ki az idős asszonyt

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a két román fiatalembert, akik a gyanú szerint összevertek és kiraboltak egy idős asszonyt Kiskunmajsán - értesült a HavariaPress
2009. július 7. kedd 09:04 - HírExtra
A kiskunsági városban élő két 25 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy hétfőn kora hajnalban erőszakkal behatoltak egy, a kisvárosban élő, 79 éves asszonyhoz. A páros eredetileg a szúnyoghálót kivágva, egy nyitva hagyott ablakon át akart bejutni a házba, de a zajra felriadt az egyedül élő nő, ezért kiment az udvarra. Erre azonban a hívatlan látogatók rátámadtak, bevonszolták a lakásba, majd ott összeverték, és megkötözték, miközben az értékeit követelték tőle. Mivel a sértett nem árulta el az értékeinek rejtekhelyét, a rablók átkutatták a lakást, végül az ott talált 210 ezer forinttal, illetve a súlyosan sérült nő telefonjával és a nyakából letépett aranylánccal elmenekültek a helyszínről. A bejelentés nyomán a kiskunhalasi rendőrök még a hétfői napon elfogták a két feltételezett elkövetőt, akiket a kapitányságon őrizetbe vettek.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását