2024. június 1. - Tünde

Távozna a legfőbb ügyész?

Kovács Tamás legfőbb ügyész egy alkalommal már jelezte lemondási szándékát kormánypárti politikusoknak - tudta meg a Népszava.
2009. június 6. szombat 12:31 - HírExtra
Noha egyelőre nincs napirenden a főügyész távozása, állítólag felmerült már Kovács Tamásban, hogy jövő decemberi nyugdíjba vonulása előtt távozik posztjáról - közli a lap.

Ennek okát egyelőre nem lehet tudni, ám az tény - szögezi le a Népszava -, hogy Kovácsot, hasonlóan elődjéhez, Polt Péterhez sorozatosan leszavazzák a parlamenti interpellációknál. A lap az is tudni véli, hogy egyesek a baloldali politikusokkal szemben indított eljárásokat, kiszivárogtatásokat vetik az ügyészi szervek szemére, s ez lenne a távozás oka.

A Népszava összesítése szerint Kovács Tamás válaszát az utóbbi háromnegyed évben öt alkalommal szavazták le, míg egy esetben Belovics Ervin, a legfőbb ügyész helyettesének válaszát nem fogadta el az Országgyűlés.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. június 6. 18:14
Lehet tudni, miért: van, amitől ő is undorodik.
sharapova2008
2009. június 6. 13:06
Ennek a főügyésznek legalább van önérzete és önbecsölése,nem olyan pofátlan,Fidesz-seggnyaló,mint Polt Péter volt,aki VAZALLUSA VOLT ORBÁNÉKNAK! Sok ilyen gerinces jogász kellene!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását