2024. június 14. - Vazul

Pósán: Nyugdíjasokon csattan a Bajnai-korbács

A Bajnai-korbács vége a nyugdíjasokon és a rászorulókon csattan, miközben a pénzügyminiszter 250 millióért villát építtet - jelentette ki Pósán László fideszes országgyűlési képviselő kedden Debrecenben tartott sajtótájékoztatóján.
2009. május 12. kedd 14:53 - HírExtra
Az ellenzéki politikus szerint a Bajnai-csomag a legrászorultabb embereket, a gyermeket nevelő családokat és a nyugdíjasokat lehetetleníti el, miközben Oszkó Péter pénzügyminiszter 250 milliós villát épít.

A szocialisták 2002 óta mindig olyan miniszterelnököt és olyan minisztereket találtak "akiknek lóg ki a pénz a zsebükből, annyi pénzük van, hogy nem tudnak mit kezdeni vele" - mondta Pósán László, majd hozzátette: "olyan multimilliomosok ötletelnek az országban, akiknek fogalmuk sincs milyen megélhetési gondjaik vannak az embereknek."

Pósán László magánvéleményének hangot adva felháborítónak nevezte, hogy a gazdasági válság közepén az embereket megszorításokkal sújtó pénzügyminiszter egy nagy értékű budai telken 250 milliós villát épít.

Jó lenne tudni, hogy miből? - tette fel a kérdést a fideszes politikus, aki szerint Oszkó Péternek számot kellene adnia, milyen jövedelemhez jutott előző munkahelyén, eleget tette-e az összeférhetetlenség követelményének, s felszámolta-e korábbi érdekeltségeit?
Jó lenne tisztán látni, mert így "komoly gyanú és rossz szájíz lengi be" az építkezést".

Bár - jegyezte meg Pósán László -, úgy tűnik a pénzügyminisztert is utolérte a megszorító csomag, ugyanis - lapértesülés szerint - lemondott a teraszára tervezett vízfüggöny megépítéséről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását