2024. június 1. - Tünde

Bokros vitázna

Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti listavezetője szakmai vitára hívja az EP-választáson induló pártok listavezetőit, hogy a választópolgárok megismerkedhessenek "a valódi programokkal".
2009. május 11. hétfő 16:20 - HírExtra
Bokros Lajos hétfőn Salgótarjánban arról is beszélt, hogy szerinte a pártoknak be kellene fejezniük jelöltjeik rejtegetését, valamint a választás jelentőségének bagatellizálását, és ideje lenne egy országos televíziós vitában is megmutatniuk a választóknak, mit tudnak, mit kínálnak.

Az MDF ezért azt javasolja, hogy egy olyan televíziós csatorna adjon helyet a listavezetők vitájának, amely valamennyi választópolgár számára elérhető - tette hozzá.

Az MDF tehát várja a pártok és a televíziók javaslatait a helyről és az időpontról - jelentette ki.
Bokros Lajos hozzátette: bár a pártok igyekeznek a kérdést bagatellizálni, az ország jövőjét nagyban befolyásolja, hogy kik képviselik az Európai Parlamentben.

Az ország nem megy semmire az indulatokkal, most a gondolkodásban és a megoldáskeresésben kell versenyezni egymással, ezért észérvekkel alátámasztva kell kérni a választók bizalmát - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását