2024. június 13. - Antal, Anett

Álomesküvő 202 párral

Az "Álomesküvő" elnevezésű rendezvény keretében 202 fiatal pár mondta ki a boldogító igent szombaton a belgrádi városházán.
2009. május 9. szombat 16:13 - HírExtra
A 202 násznép és a rengeteg érdeklődő az esketés után konfettiesővel árasztotta el az ifjú házasokat, miközben fehér galambok tömege szállt az ég felé. A Szerbia minden részéből érkezett szerencsés kiválasztottaknak nemcsak ingyen volt az esküvő, elegáns ruhát is kaptak hozzá, rengeteg ajándékot, s a vidékieknek Belgrád városa fizette a szállodát.

Akik előbb gondoltak a családalapításra, mint az esküvőre, s ezért sikeresen tette is, azok a szerb főváros legbelső kerülete, Savski Venac önkormányzatától babakocsit kaptak ajándékba.

Délben a fiatalokat Novak Djokovic, a férfiak világranglistáján 3. helyen álló legjobb szerb teniszező látta vendégül, aki most otthon versenyez, s már bejutott a belgrádi salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjébe.

Az Álomesküvőt először tíz éve rendezték meg Belgrádban, s ma már a szerb főváros egyik kedvelt turisztikai programjának számít.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását