2024. június 1. - Tünde

Simán nyertek a favoritok

A Chicago, a Houston és a nyugati első Los Angeles Lakers is simán nyert az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.
2009. április 10. péntek 08:53 - HírExtra
A Lakersben 32 kihagyott meccs után visszatért a kezdőcenter Andrew Bynum, aki ugyan saját bevallása szerint még sokszor nem érezte a ritmust, ennek ellenére 21 pályán töltött perce alatt 16 pontot és 7 lepattanót szerzett.

A kaliforniaiaknál Kobe Bryant és Pau Gasol is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Előbbi 33 pontjával a meccs legeredményesebbje lett, utóbbi pedig 27 pontot és 19 lepattanót szerzett.

A Los Angeles-i csapattal kapcsolatos, hogy Phil Jackson vezetőedző lábfájdalmai miatt nem utazik el a csapat pénteki, portlandi mérkőzésére.

A Chicago a Philadelphia elleni hazai sikerrel szinte már biztossá tette rájátszásba jutását a Keleti-főcsoportban. A Bulls a konferencia hetedik helyén áll (39 győzelem/40 vereség), s csak abban az esetben maradna le a playoff-ról, ha mind három hátralévő meccsét elveszítené, a kilencedik Charlotte pedig utolsó négy meccsét megnyerné.

Eredmények:
Chicago Bulls-Philadelphia 76ers 113-99
Sacramento Kings-Houston Rockets 98-115
Los Angeles Lakers-Denver Nuggets 116-102
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását