2024. június 1. - Tünde

Elképesztö! Az agyát is elérte a kétéves kislány orrába fúródott evőpálcika

Evőpálcika fúródott egy két és fél éves gyerek orrába Kínában olyan mélyen, hogy az agyát is megsértette, a szülei pedig 470 kilométert mentőautóztak vele, hogy kiműtessék.
2009. március 31. kedd 13:43 - HírExtra
A kelet-kínai Anhuj (Anhui) tartományban élő fiúcska szülei figyelmetlenségét kihasználva felkelt az étkezőasztaltól evőpálcikákkal a kezében, egy játékban megbotlott és olyan szerencsétlenül esett, hogy az egyik, szerencsére csak 12 centi hosszú pálcika a bal orrlyukába fúródott.

A fiút a helyi kórházban nem merték megműteni, ezért a család több mint 5000 ezer jüanért (170 ezer forintért) mentőautót bérelt és az időközben eszméletlen állapotba került, vérző beteggel 470 kilométert utazott egy sanghaji klinikáig. Az evőpálcikát másfél órás műtéttel sikerült eltávolítani, az evőeszköz komolyabb eret nem ért és súlyosabb agyi sérülést sem okozott. A gyermek állapota stabil, a szülők azonban egyhamar biztos nem engedik fiukat újra evőpálcikával enni, pláne menni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását