2024. június 16. - Jusztin

Odavághat a Veszprém

Először van reális esély arra, hogy a Veszprém jobb legyen a Ciudad Real világhírű csapatánál, a féri kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, míg a Szeged szintén nagy reményekkel vág neki a Nordhorn elleni, ugyancsak vasárnap, idegenben kezdődő KEK-c
2009. március 27. péntek 10:50 - HírExtra
A spanyol címvédő alakulat eddigi valamennyi alkalommal kiejtette a Veszprémet, míg tavaly szeptemberben - éppen a magyar bajnok otthonában rendezett Bajnokok Trófeája-döntőben - szintén legyőzhetetlennek bizonyult.

Marian Cozma februári tragédiája új erőt adott Mocsai Lajos vezetőedző együttesének, amely minden képzeletet felülmúlóan egységes.

"A Ciudad Realt hozta számunkra a sorsolás, ezzel kell megküzdeni. Ha a játékosaim elhiszik, hogy tudnak nyerni, és képesek két teljes mérkőzésen át maximálisan összpontosítani, hazai pályán kivívhatjuk a továbbjutást. De az biztos, hogy ezért keményen meg kell küzdeni!" - mondta Mocsai Lajos az MTI-nek.

A KEK-ben a Szeged a tavalyi EHF Kupa-győztessel játszik, azonban a német Nordhorn azóta pénzügyi gondok miatt meggyengült. A Tisza-partiaknál a bokasérüléssel kezelt Petar Nenadic játéka kérdéses, Vadkerti Attila viszont biztosan nem léphet pályára, mert műteni kell a térdét.

Lele Ambrus, a Pick ügyvezetője kiemelte: az a csapat, amely a Bundesligában edződik, nem lehet gyenge.

"Bízom benne, hogy a játékosok átérzik, milyen fontos párharc vár rájuk. Lényeges, hogy az első meccsen jelezzük: tovább akarunk jutni."

A vasárnapi program:
Férfi BL, negyeddöntő, 1. mérkőzés: Ciudad Real (spanyol) - MKB Veszprém 18 ó
Férfi KEK, negyeddöntő, 1. mérkőzés: Nordhorn (német) - Pick Szeged 17 ó
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását