2024. június 3. - Klotild

Több, mint egy év után újra itt a sztár

Tizenhárom hónappal súlyos térdsérülése után ismét futballozott Ronaldo: a kiváló támadó a Brazil Kupa első körében, magyar idő szerint csütörtök hajnalban lépett pályára csapatában, a Corinthiansban.
2009. március 5. csütörtök 12:30 - HírExtra
A kétszeres világbajnok és Európában két ízben is Aranylabdával jutalmazott brazil csatár az Itumbiara ellen 30 ezer néző előtt 2-0-ra megnyert meccs 66. percében - kedvenc mezszámát, a 9-est viselve - csereként állt be, és bár néhány átadáson kívül nemigen vétette észre magát, esetében maga a visszatérés jelenti az igazi szenzációt hívei - és persze a média - számára.

Olyannyira jelentős esemény volt ez, hogy közvetlenül a lefújás után, még a pályán valósággal megrohamozták őt a fotósok és riporterek. A kialakuló lökdösődésben egyikük mikrofonja eltalálta a jobb szemén a csatárt, aki lehajtott fejjel, sérülését tapogatva vonult le a játéktérről anélkül, hogy bárkinek is nyilatkozott volna.

A 32 éves támadó ezt megelőzően utoljára 2008. február 13-án játszott tétmérkőzésen még az AC Milan színeiben, olasz bajnokin a Livorno ellen, és szenvedett súlyos térdsérülést, minek következtében még annak veszélye is fennállt, hogy végleg fel kell hagynia a futballal. Itáliából hazatérve a Corinthians decemberben szerződtette, s azóta csak a múlt héten, egy edzőmeccsen játszott újra, amikor is három gólt szerzett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását