2024. június 1. - Tünde

Kidőlt a center

Súlyos sérülés miatt két-három hónapig nem léphet pályára Andrew Bynum, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers centere.
2009. február 3. kedd 11:07 - Hírextra
A fiatal játékosról a New York Knicks elleni hétfői mérkőzés előtt derült ki, hogy a jobb térdében elszakadt a keresztszalag, s az orvosok szerint 8-12 hétig nem lesz bevethető. Bynum hihetetlen balszerencsés körülmények között sérült meg, ugyanis szombaton a Memphis elleni találkozón csapattársa, Kobe Bryant egy elhibázott dobás után esett rá véletlenül.

A Lakers számára nagyon rosszul jött a tehetséges kosaras kiválása, még akkor is, ha a Knicks ellen Bryant és Pau Gasol parádés játékával biztosan nyert az együttes.

A szezon során eddig meccsenként átlagban 14 pontot és 8,2 lepattanót szerző Bynum tavaly január közepén szintén térdsérülést szenvedett, amiből később még a rájátszásra sem épült fel. Sokak szerint az ő hiánya volt az egyik legfőbb oka annak, hogy a Lakers elveszítette a Boston Celtics elleni döntőt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását