2024. június 1. - Tünde

A szurkolók bocsánatát reméli a pofozkodó játékos

Szurkolói megbocsátást remél Ricardo Fuller, az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Stoke City jamaicai válogatott futballistája, aki még vasárnap, a West Ham United elleni bajnoki mérkőzésen pofon vágta saját csapatkapitányát.
2009. január 1. csütörtök 20:00 - Hírextra
A támadó a Sky Sports News televíziós csatornán fordult a drukkerekhez, egyúttal igyekezett rávilágítani tettének indítékára, mondván: Andy Griffin provokálta őt.

"Szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól, mert cselekedetem a csapat három pontjába került - utalt arra a futballista, hogy a Stoke City 2-1-re elvesztette a mérkőzést, amelyen őt az 53. percben kiállították. - Szóltam neki, hogy rúgja már a labdát, ő pedig nagyon tiszteletlenül és udvariatlanul válaszolt. Rosszul reagált, de persze, amit én tettem, az még rosszabb volt" - fűzte hozzá Fuller, aki hat góljával jelenleg a Stoke City legeredményesebb játékosa.

A szerencsétlen eset után a futballista úgy nyilatkozott, nem tudja, mi fog történni vele. Lehetséges lépésként megemlítette, hogy a klub akár el is adhatja őt, később azonban Peter Coates elnök kijelentette, hogy Fuller marad.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását