2024. június 1. - Tünde

Bulizott az Air China

Az Air China kínai légitársaság idei évi gálaestjét október 22-én rendezték a párizsi Hilton Arc de Triomphe szállóban. Az eseményen több mint 150 vendég vett részt, köztük a párizsi kínai nagykövetségnek, a kínai idegenforgalmi hivatal párizsi irodájának
2007. október 31. szerda 12:03 - Hírextra

A gálaesten Zsang Csun-zsi (Zhang Chunzhi), az Air China marketing-főigazgatója, a kínai olimpiai bizottságban a légitársaságot képviselő tag tartott prezentációt, és bemutatta a cégmárkát, az Air China termékeit és szolgáltatásait.

Nagy üzleti lehetőségek rejlenek a kínai-francia légiforgalmi piacban. A gyorsan növekvő francia gazdaság, az intenzív kínai-francia kereskedelem és a schengeni vízumrendszer révén nagyon jó kilátások vannak a Kína és Franciaország közötti légi utak számának növelésére - mondta Zsang asszony.

Az Air China mint a 2008-as pekingi olimpiai játékok egyetlen légiforgalmi partnere rohamléptekben bővíti szolgáltatásait. A társaság az utasok nagyobb kényelme érdekében a Kína és Franciaország közötti járatokon október 28-án Forbidden Pavilion néven bevezetett első osztályú, Capital Pavilion néven pedig business osztályú utashelyeket. Az Európából ingyenesen hívható telefonos tájékoztatóvonal (+800 86 100 999) mellett az Air China hamarosan bevezeti vadonatúj európai weboldalát, amelyen a kontinensről az interneten keresztül intézhető a szolgáltatások igénybevétele. Ezzel egy időben az Air China nagy számú személyzet kiképzésével készül a pekingi repülőtér 3. termináljának megnyitására. Az év végéig pedig az Air China hivatalosan belép a világ legnagyobb légitársaság-szövetségébe, a Star Alliance-be, ami által a szövetség minden tagja újabb előnyöket és zökkenőmentes szolgáltatásokat élvezhet majd.

Az Air China mint a kínai légitársaságok zászlóshajója kitűzte maga elé azt a célt, hogy jelentős szerepet vállal Kína globális kapcsolatainak kiépítésében, valamit a kínai kultúra népszerűsítésében. A párizsi gálaesten az Air China személyzetének tagjai hagyományos kínai táncot, zenét és operát mutattak be.

A 2007. évi párizsi gálaest előtt közvetlenül, október 19-én a légitársaság sikeres bemutatót tartott Frankfurtban is.

Az Air China légitársaságról

Az Air China mint Kína egyetlen hivatalos zászlóvivő légitársasága és a 2008-as pekingi nyári olimpiai játékok légiforgalmi partnere (HKEX: 0753; LSE: AIRC; SSE: 601111) pekingi központtal sűrű járathálózatot, számos közvetlen összeköttetést épített ki 78 hazai és 39 külföldi város között. A már világszerte ismert légitársaság egyre nagyobb nemzetközi elismerésnek örvend: szolgáltatásait egyre többen értékelik magas színvonalúnak, és a hagyományos kínai szívélyesség és vendégszeretet révén a többi légitársaságtól jól megkülönböztethetőnek. Az Air China közlekedteti a legtöbb légi járatot Európa és Kína között. Európai központja Frankfurtban van, és a kontinensről Frankfurtból, Münchenből, Párizsból, Londonból, Rómából, Milánóból, Stockholmból, Moszkvából és Madridból indít összesen heti 130 közvetlen járatot Pekingbe és Sanghajba. Ezenkívül az Air China nagy jelentőséget tulajdonít a külföldi légitársaságokkal való együttműködésnek. Járathálózata gyorsan bővül, hogy idővel még több európai várost szolgálhasson ki: Koppenhágát, Helsinkit, Bécset, Isztambult és sok német várost.

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását