2024. június 9. - Félix

Nem perelheti lányát Gábor Zsazsa

Elutasították Gábor Zsazsa kártérítési követelését, amelyet saját lánya ellen nyújtott be a Los Angeles-i bíróságon. A magyar származású amerikai színésznő még 2005 nyarán indított csalás miatt kártérítési pert egyik volt férjétől, Conrad Hilton hotelmágn
2007. szeptember 20. csütörtök 15:25 - Hírextra

A beadvány szerint Francesca Hilton meghamisította édesanyja aláírását és kétmillió dollár (357 millió forint) jelzáloghitelt vett fel a Bel Airben, a híres Los Angeles-i elitnegyedben álló 14 millió dolláros Gábor-villára. A kereset szerint az így "ellopott" kétmillió dollárt a lány egy New York-i fantomcégbe fektette.

A kereset szerint Francesca Hilton idős személy állapotával való visszaélést és csalást követett el, továbbá szándékosan okozott érzelmi problémákat (édesanyjának). Gábor Zsazsa jelenlegi férje, Frederic von Anhalt herceg szerint a lány azért kaparintotta meg a pénzt, mert attól félt, hogy édesanyja halála esetén kisemmizik, míg a lány azt állítja, hogy a jelenlegi férj rávette édesanyját végrendeletének megmásítására és ő csak az őt megillető részt védelmezte a villa "refinanszírozásával".

Az első tárgyalást szerdán tartották volna, de a színésznő kórházi kezelés miatt nem tudott megjelenni a bíróságon. Éppen egy nappal korábban műtötték a lábát súlyos fertőzés miatt. Az ügyben eljáró bírónő egyebek közt a felperes távollétére hivatkozva utasította el a keresetet. Szerinte el lehetett volna halasztani az operációt, és nem volt hajlandó emiatt elnapolni a tárgyalást, annak ellenére sem, hogy a művésznőt rohamkocsival szállították kórházba - tájékoztatta a sajtót von Anhalt herceg, Gábor jelenlegi, sorrendben kilencedik férje.

A volt filmcsillag - akinek korát nem lehet pontosan tudni, egyes források szerint a 80-as éveinek végén jár, mások szerint már 90 éves - 2002-ben autóbalesetet szenvedett. Részben megbénult, kerekesszékkel vagy járókerettel tud már csak közlekedni, két éve ráadásul súlyos agyvérzés érte, életmentő műtéten esett át, a hét elején pedig két órás műtétet hajtottak végre elfertőződött lábán.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását