2024. június 16. - Jusztin

Kemény tizenhárom

Kemény Dénes kihirdette a Melbourne-i világbajnokságra utazó válogatott csapatot: Szécsi Zoltán és Nagy Viktor (kapusok), Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Szivós Márton, Varga
2007. március 7. szerda 10:51 - Hírextra
A válogatott hivatalos honlapjának (www.vlv.hu) Kemény Dénes elmondta: úgy ítélte meg, hogy jelenleg ez a 13 játékos alkotja a legerősebb csapatot. A bővebb, 19-tagú keretet olimpiai keretnek tekinti, hiszen beléptünk az olimpiai felkészülés utolsó szakaszába. Mint fogalmazott: ennek összetételében is lehet változás, de az elmúlt néhány hónap tapasztalatai ennek szükségességét nem bizonyították.

A szövetségi kapitány a keretszűkítés áldozatául esett valamennyi játékossal leül, és elmondja, miben vár tőle fejlődést a következő hónapokban ahhoz, hogy a sokmérkőzéses nyári Világliga-sorozatban újra számoljon vele.

A keretből most távozó játékosok: Baksa László (kapus), Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kiss Csaba és Steinmetz Ádám (mezőnyjátékosok).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását