2024. április 19. - Emma

Hanks új harcmezőre küldte az elit alakulatot

Tavasszal újabb második világháborús tévésorozat kerül ki Steven Spielberg és Tom Hanks keze alól, akik executive producerként bábáskodtak a széria születésén.
2009. december 19. szombat 09:00 - HírExtra
Miután a producerpáros nagy sikert aratott az európai hadszíntéren játszódó Az elit alakulat című sorozattal, újabb tíz részt szenteltek a harcoknak, ezúttal a csendes-óceáni hadszíntérről.

A The Pacific című HBO-sorozat az Egyesült Államokban március 14-én kerül először adásba - számolt be róla a variety.com.

A film a DreamWorks és a Playtone produkciója. Spielberg és Hanks mellett Gary Goetzman is részt vett a megvalósításban.

A The Pacific főszerepeit James Badge Dale, Joe Mazzello és Jon Seda játssza: tengerészgyalogosokat alakítanak, akik többek között a guadalcanali és az Iwo Jima-i csatában is hősiesen helytállnak.

Az elit alakulatot először 2001-ben vetítették, a sorozat összesen 6 Emmy-díjat nyert, és megkapta a legjobb tévédráma-sorozat Arany Glóbuszát is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását