Óriási botrány! Luxusprosti járt a miniszterelnöknél

Újabb kínos botrányba keveredett Silvio Berlusconi olasz kormányfő. Ezúttal egy luxusprostituált szolgáltatásait vette igénybe, amit a nő le is filmezett.

Silvio Berlusconira rájár a rúd mostanság.

Nem elég, hogy a múltkor egy vad szexparti szervezésével vádolták meg, most újabb skandallum látott napvilágot.

A legújabb eset azután került nyilvánosságra, hogy a prostituált nyilvánosságra hozta az együttlétet, amit előzőleg lefilmezett.

Patrizia D’Addario elmondása szerint Berlusconi kétezer eurót (több mint félmillió forintot) fizetett neki a légyottért. Az alkalmi pár Berlusconi római villájában „talált egymásra”.

Patrizia – nem túl diszkrét módon – minderről részletesen beszámolt az itáliai sajtónak és az ügyészségnek is. A vádhatóság képviselői a hang- és videófelvételek tanulmányozása után megjegyezték: valószínűleg nem hamisítvány a felvétel, tehát minden úgy történt, ahogy a prosti előadta.

Sőt! Patrizia még ennél is tovább ment, mert azt állította, hogy rendszeresen közvetített lányokat Berlusconi barátainak és üzletfeleinek is. Az olasz kormányfő villája pedig ezekben az esetekben egyfajta bordélyházként szolgált.

S hogy mit szólt ehhez maga az érintett?

„Kitaláció az egész história. Senki sem gondolhatja komolyan, hogy a miniszterelnöknek ennyi pénzt kellene fizetnie, hogy egy nő lefeküdjön vele, higgyék el, lányok ezrei jelentkeznének ingyen” – reagált ügyvédje útján Silvio Berlusconi.

Forrás: HírExtra/Blikk