Végre! Dér Heni rátalált az igazira!

Az argentinai valóságshow-t is megjárt énekesnő, és a Barátok Közt egykori szépfiúja egy párt alkot. Még csak a kapcsolat elején járnak, de már izzik körülöttük a levegő. Vajon Heni rátalált az igazira??

Dér Heni szerelmes! A gyönyörű énekesnő a hírek szerint egy párt alkot az egykori Barátok Közt sztárral, Gyetván Csabával. A megasztárt, és a sorozat volt szépfiúját többször látták kézenfogva sétálni, de megjelentek már együtt több szabadtéri szórakozóhelyen is. Szemtanúk állítás szerint izzott körülöttülk a levegő.

Heni nem akarta kiteregetni magánéletét, de nem is tagadta, hogy gyengéd szálak fűznék Csabához. – Úgy gondolom, hogy a szerelmi életem nem tartozik senkire, és nem szeretném, ha az emberek azon csámcsognának, hogy kivel vagyok együtt. – nyilatkozta Heni a Blikknek.

Az énekesnő nem a legszerencsésebb szerelmi téren. Emlékezhetünk rá, hogy nem is olyan régen, Beszeda Gáborral alkotott egy párt a szerbiából származó sztár. A jóképű tévés a nyilvánosság előtt, Heni tudta nélkül jelentette be, hogy különválnak a közeljövőben útjaik, a porba alázva ezzel a dekoratív énekest.

Ezek után nem is meglepő, hogyha Heni távol akar tudni minden érdeklődőt a magánéletétől.
Forrás: Blikk/HirExtra