Nahát! Sharon Stone úgy oboázta be magát az Elemi ösztönbe

Nincs új a nap alatt. A szereposztó dívány létezik és Sharon Stone is megfordult rajta. Így kapta meg az Elemi ösztön főszerepét.

Ez a film hozta meg Stone számára a világsikert, ezután lett elsőszámú szexszimbólum, pedig a forgatás alatt a kollégák nagyon utálták. Sharon nem tagadta, hogy kiknek a testén keresztül jutott el a csúcsra, sőt Joe Esterhasnak, a film forgatókönyvírójának azt is elmesélte miként szopta ki a lelket is bárkiből, csakhogy megkapja a film főszerepét.

Modora és beképzeltsége miatt rühellték. Nem csoda, hiszen a film operatőrét fegyverrel fenyegette meg mondván: „csak egy unciányi zsírlerakódást lássak meg a vásznon és a halál fia vagy a kurva anyádat”.

Így azon sincs mit csodálkozni, hogy a fürdőkádas jelenet előtt a kollegák nemes egyszerűséggel telehugyozták a kádat, amibe őnagysága belefeküdt. Amikor kiderült begurult és egy boxzsákon vezette le a feszültséget. Szélsőségek.

Sharon istene a pénz volt. Joe Esterhas elmesélte, hogy amikor virágot küldött neki, azt megköszönte, amikor ékszert akkor elhívta vacsorázni, amikor pedig egy ékszerkollekciót, akkor egy szál sunában kellette magát önkéntelenül Esterhas lakásának padlóján. Ilyen ember Sharon Stone

Forrás: Bors/HirExtra