Kelemen Anna: vége! Elindult a hajtóvadászat

Ennyi volt: hajtóvadászat indult Kelemen Annácska vérengző kutyája után. A felháborítóan viselkedő playmate miatt nem úszhatja meg a halált a szerencsétlen eb.

Mint ismeretes a szőke aktmodell-pornós kutyája, Zeusz az elmúlt években többször is emberre támadt: volt, hogy kisgyermeknek, volt, hogy nyugdíjasnak okozott maradandó sérüléseket. Felelőtlenségéért fél éves felfüggesztett börtönbüntetéssel is jutalmazták Annácskát, most pedig kiderült, hogy egy határozat alapján a kutya húzza a legrövidebbet.

Hétfőn ugyanis felszólították Kelemen ügyvédjét, hogy árulja el, hol tartózkodik Annácska Zeusszal, hogy végre tudják hajtani a jogerős ítéletet: elkobozzák és elaltatják az állatot. Beleznay Zsolt azonban azt mondta, hogy ő nem tudja, hol tartózkodik ügyfele kutyája.

Annát – természetesen – felettébb megviselte, hogy kedvencét „körözik” a hatóságok. Sőt, a Bors úgy tudja, hogy azt is a szívére vette az egyesek szerint a magyar celebek legfelelőtlenebbje, hogy miatta pusztul el imádott blökije.

Hm, aki kurvának áll, az ne csod…vagyis izé...aki nem tud saját kutyájával bánni, az ne csodálkozzon, hogy elveszik tőle…
Forrás: HírExtra/Bors