Végiglovagolna tíz napot a csodaszép színésznővel?

Nem bír magával Oszter Alexandra. A csodaszép színésznő több száz kilométeres lovas túrára vállalkozik mintegy felkészülendő a Nemzeti Vágtára.

Keszthely-Budapest, tíz nap tömény lovaglás. Egész jó felkészülés a június 1-i Nemzeti Vágtára. Oszter Alexandra ugyanis ezzel a több száz kilométeres túrával hangol a Vágta jótékonysági futamára.

A túra nagy kaland Keszthelyen indul, és Budapesten, a Nemzeti Vágtán zárul. A csapat egészséges és sérült sportolókból áll majd, a túra útvonala érinteni fogja Veszprémet és Székesfehérvárt is. Sőt, a VELO Túra lovasait majd’ minden útba ejtett városban a helyi polgármesterek vezetésével a lovas és fogyatékos szervezetek képviselői üdvözlik majd.

– Az edzőm, Nagy Balázs révén kerültem közel a mozgássérült lovasokhoz – mesélte Oszter. – Miután a lovaglás a szívügyem, és nagyon tetszett a program, illetve maga a lovas terápia is rendkívül szimpatikus, úgy éreztem, én is segíteni akarok. Tíz napon át lovagolunk majd, ez egyben felkészülés is lesz a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamára, amelyen szintén elindulok. Igaz, nem vágtázunk, de a lovammal remekül összeszokunk majd az úton, ami nagy előnyt jelent a Vágtán – tette hozzá Alexandra, aki már tűkön ül, annyira szeretne már elindulni a túrára Berci nevű lovával együtt.

Sok férfi irigyli most Bercit, hiszen lényegében ő lesz az egyetlen, aki szinte minden percet együtt fog tölteni Alexandrával tíz kerek napon keresztül…

Nem tudja, mi az a Nemzeti Vágta? Esetleg az idei Vágta előtt újra meg szeretné nézni a tavalyi esemény legemlékezetesebb pillanatait? Tekintse meg az alábbi videót!