Megbukik az év filmje? Kritizálják az Álom.net-et!

Megbukott az Álom.net, legalábbis a kritikusabb vélemények lehúzták a filmet. Gagyi, butuska, semmitmondó – mondják róla. A film azonban népszerű.

Labancz Lilla, az Álom.net főszereplője sokak szerint erős lány, mely tulajdonságára szüksége is van manapság, amikor őt és filmjét egyre-másra érik a vádak. Az Álom. net című produkció miatt ugyanis egy-két véresszájú kritikus odáig ment, hogy véleményével vérig sértette a fiatal színésznőt. Csakhogy a szőke bombázót nem érdeklik a lehúzó kritikák, őz ugyanis csak az érdekli, hogy a célközönség kitörő örömmel és vastapssal fogadta az első igazi magyar tinifilmet.

– Nem érdekel, ha engem sértegetnek – vágott vissza a buta szőkét alakító színésznő az támadóknak. – Az zavar, hogy az ember egy hónapig dolgozik valamin és utána hozzá nem értő emberek kritizálják a filmet, ami nem is nekik szól – háborgott azon Labancz Lilla, hogy hogyan merték kritizálni az alakítását.

A közönség ugyanis eddig zabálja a filmet. Állítólag Békéscsabán ki kellett nyittatni a nagytermet, hogy az érdeklődők beférjenek a film első vetítésére, majd a végén vastaps és örömujjongás fogadta az alkotókat.

– Steiner Kristóf (a VIVA TV-ből megismert szőke, meleg srác írta a film forgatókönyvét – a szerk.) ott ült mellettem, és szó szerint sírtunk, annyira boldogok voltunk – mesélte a színésznői kvalitásaiban megkérdőjelezett szöszi.

Ameddig pedig a közönség szeret egy filmet, nem lehet azt mondani, hogy megbukott volna. Legfeljebb csak a filmművészet örök elégedetlenkedői, a kritikusok szemében.

A végére pedig engedjenek meg egy megjegyzést: szerintünk a film maximálisan hozza azt, amit stílusából és műfajából kiindulva elvár tőle az ember. Habkönnyű tinimozi habkönnyű szereplőkkel, történettel. Ebben a kategóriában nem is lehet gagyinak nevezni az Álom.net-et. Vagy ha annak nevezzük, akkor minden hasonló alkotást annak kell.

De inkább befejezzük, mert a végén még ránk is megharagszik Labancz Lilla…
Forrás: HírExtra/Napi Ász