Retinaborzoló csillagok - FOTÓKKAL!

Sztárok, ahogy még sose mutatták maguk! Összeállításunkból kiderül: még a legnagyobb szexszimbólumok is képesek csalódást okozni a külsejükkel. Sharon Stone, Courtney Cox, Rihanna és a többiek rusnya recegői.

Mert amint "ezek" bikinire vagy bugyira vetkőznek, s ebbéli minőségükben nem valami agyonretusált magazinlapról mosolyognak ránk, bebizonyosodik: ők sem tökéletesek. Sharon Stone, Pamela Anderson, Courtney Cox és Felicity Huffman legalább korából adódóan küzd a nők ádáz ellenségével, a narancsbőrrel. Ám a fiatal generáció menthetetlenül az édességek, az alkohol és a műkaják csábításának engedve borzolják retinánkat.

A turmixok és gyorskaják királynője, Britney Spears ebben alighanem a cellulitcelebek királynője. Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ellenáll a hamburgerek és a nasik csábításának. Konkrétan hidegen hagyja, hogy hatalmas lerakódott zsírpárnák éktelenekednek a popsiján.

De nem ő az egyetlen, aki vastag bőrrel állja a rajongók pillantásait. Valószínűleg fiatal kolléganői sem mondanak nemet egy kis nassolásra: Rihanna, Lily Allen, Beyoncé combján szintén a cellulit borzasztó nyomaira bukkanni.

De hogy még a Playboy-lányok is narancsbőrrel küzdjenek! Tara Reid és Heidi Montag popsija sem feszes ám, ha nincsen kéznél a photoshop...
Forrás: Blikk/HirExtra