Folyamatosan csalták Whitney Houstont!

Miután mindössze tizenkilenc évesen kiadta debütáló albumát, nemcsak a színpadon, hanem a férfiak körében is rendkívül népszerű lett.

Mint írtuk, Whitney Houston mér tizenhét évesen megkötötte első lemezszerződését, az debütáló albumának kiadását azonban nem siette el: csupán két évvel később jelent meg a nevét viselő bemutatkozó albuma.

Ezután azonban nem volt megállás a sikerek (no meg a fájdalmas bukások) felé. Ekkoriban kezdett el érdeklődni a férfiak iránt is. Első komolyabb kapcsolata azonban mindjárt fájdalmas véget ért: az amerikai futballcsillag Randall Cunninghammel szaporodó sikerei miatt volt kénytelen szakítani.

Ezután – a kicsit korosabbak közül talán sokan emlékeznek – az akkoriban (is) ünnepelt hollywoodi csillag, Eddie Murphy következett. A 48 óra és még sok más filmklasszikus sztárja azonban nem bizonyult méltónak az elragadó Whitney-hez: nem volt képes elkötelezni magát, ráadásul gyakran félrelépett, így Whitney hamarosan kiadta az útját.

Nem a „Beverly Hills-i zsaru” volt azonban az egyetlen filmcsillag, aki szemet vetett a mind hangjában, mind megjelenésében csodaszép Whitney-hez: állítólag Robert De Niro is kivetette rá a hálóját:

„Whitney folyamatosan kapta a virágcsokrokat és ajándékokat Roberttől, de Whitney számára szakmai öngyilkosság lett volna összejönni vele. Mindenki óva intette a viszonytól. Whitney egy darabig ellenállt, aztán kapott egy plüssmackót, aminek csodálatos gyémánt fülbevaló lógott a fülében, ekkor pedig már nem tudott nemet mondani” – mesélte egy barát, aki szerint a pár soha nem ismerte el ugyan, de futó kaland volt köztük.

Whitney végzete azonban nem De Niro, hanem Bobby Brown lett. 1989-ben, egy díjátadón találkoztak először, az énekes-táncos Brown akkor már három gyerek apja volt, és nagyvilági életet élt.

Néhány héttel az első randevú után a pár össze is költözött, három évvel később pedig összeházasodtak. Whitney karrierje szárnyalt, több millió eladott lemezzel és rengeteg pénzzel büszkélkedhetett és látszólag a magánélete is rendben volt.

„Whitney nagyon boldog volt, az esküvő után nem sokkal teherbe esett, és úgy tűnt, minden idők legsikeresebb női előadója született meg a személyében, nem sejthette, hogy a rózsaszín felhők rövidesen eloszlanak” – írta egy Whitneyről szóló könyv.
Forrás: Bors/HirExtra