2024. április 20. - Tivadar

Perverz fotósok simogatták Whitney Houstont!

Kevesen tudják, de igen rögös út vezetett az aranytorkú afroamerikai énekesnő nyolcvanas-kilencvenes évekbeli tündökléséig.
2009. október 6. kedd 08:29 - HírExtra
Mint azt a HírExtra is megírta, tizenhét éves kora környékén az ifjú és csodaszép Whitney Houston a fotomodellkedéssel is megpróbálkozott, nem is sikertelenül. Azonban a lencsék világa, bár kétségkívül gyors és biztos meggazdagodást eredményezett, számos szempontból buktatónak bizonyult számára.

Tizenhét évesen például már a Seventeen című magazin címlapján pózolt, a lap történetének egyik első színes bőrű modelljeként. (Akkoriban még egyáltalán nem volt szokványos, hogy afroamerikaiak is szerepeljenek a lapok fedelén.)

Az említett címlap egyébként olyan jól sikerült az ifjú Whitney számára, hogy szinte azonnal róla kezdett el beszélni a modellvilág. Nem véletlen, hogy a lány édesanyja, az egykoron szintén előadóművésznek készülő, ám különösebb sikereket sohasem arató Cissy minden eszközzel harcolt Whitney sikeréért.

Úgy vélte, a modellkedés lehet az, ami meghozhatja a várva várt áttörést lánya énekesi karrierjében is. Így Whitney-nek nem volt más választása, mint újból és újból a kamerák kereszttüzébe állni, holott, - mint azt később több interjúban is megvallotta – ki nem állhatta a fotómasinák miliőjét. Erre egyébként minden oka megvolt: saját elmondása szerint a fotósok gyakran molesztálták, bár ezt akkoriban még saját édesanyja is vonakodott elhinni!

„Akkoriban még nem volt megszokott egy fekete lány a divatszakmában. Rengetegen megszóltak, de még többen próbáltak megdönteni” – mesélte például az ABC csatorna műsorában Whitney, aki azt is bevallotta, hogy mély nyomot hagytak benne ezek az évek.

„Egy munka során a fotós bejött hozzám az öltözőbe, és amikor eltakartam magam, megkért, hogy ne tegyem, mert látni akarja a modelljét teljes egészében. Szót fogadtam neki, és akkor simogatni kezdett. Kértem, hogy ne tegye, de ő győzködött, hogy jó lesz. Ekkor belépett az anyám, és elzavarta a fotóst” – mesélte az énekesnő egy más alkalommal.

Ezzel a rút epizóddal aztán viharos gyorsasággal ért véget Whitney modellkarrierje, hogy a kamerákkal való szakításával lényegében egy időben a színpadon kezdje meg, éveken át tartó ragyogását.

Folytatjuk!
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

javier
2009. október 6. 10:34
Biztos, hogy sikerülni fog neki újból visszatérnie, hiszen ha olvassátok a róla szóló híreket, akkor olyanokat lehet hallani, hogy az évszázad visszatérése, sőt a vele szóló interjút várta egész Amerika, és a szeptemberi új lemeze ismét rekordot állított fel, mert még egy hét alatt nem kelt el annyi lemez, mit az ő lemeze.
Sőt a zenetörténelem legnagyobb összegű szerződése is az ő nevéhez köthető...
A modellkedést szerintem az édesanyja kényszerítette rá!
aser
2009. október 6. 08:44
Nem kell letagadni,a modell akkor kap munkát,ha lefekszik és hagyja,hogy simogatják.És az énekes is számithat erre.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását