Botrányos! Győzike mocskosul lebukott!

Győzike körül forr a levegő. Legújabb botránya miatt elképzelhető, hogy elzavarják a csatornától. Valódi botrányról van-e szó, esetleg egy jól kitalált műsorbeharangozó?

Elképesztő, hogy Győzike mit megenged magának! A roma showman, A holnap című film forgatásának szünetében teljesen elszállt. Botrányos hangnemben beszélt, és Gerencsér Tamás, a film rendezője szerint, előadott egy szituációt, mikor főnökével Kolosi Péterrel beszél telefonon.

Trágár szavakat használt és ordítozott, mellyel megdöbbentette a környezetében lévőket, és megalázó helyzetbe hozta kenyéradóját . Pechére eljutott egy videó az RTL szerkeztőségébe, melyen annyi mocskos kifejezést lehet hallani, hogy össze lehetne állítani egy trágár miniszótárat. Győzikének jelenése volt a csatornánál, viszont a film forgatása nem úgy haladt, ahogy azt előre eltervezték, ezért borulhatott el a showman agya.

Az előadóművész ezzel a botrányával nagyon megnehezítette saját maga dolgát, mert még nem született döntés arról, hogy ősztől folytatódik-e a roma reality show a kereskedelmi csatornán. Ezután a kínos ügy után benne van a pakliban, hogy Győzikének másik csatornát kell keresnie. Persze kérdés, hogy ki lenne vevő a produkcióra.

Az énekes hamar észbe kapott, és nem győzött elnézést kérni tettéért. – Siettem, kétségbe voltam esve, hogy elkésem, azért kiabáltam össze-vissza. – nyilatkozta Győzi Borsnak. Belső információ szerint Kolosi elfogadta a bocsánatkérést és kész tárgyalni a showmannel a folytatásról. Vajon tényleg elfelejtette a programigazgató Győzike sajnálkozását, vagy csak meg akarja tartani magas nézettséget jelentő valóságshow hőst.
Forrás: Bors/HirExtra