Botrányos! Fehérneműben lépett fel a megasztáros énekesnő!!

A megasztáros egyre durvább ruhákban lép fel a nagyközönség előtt, mellyel elborzasztja a tinilányok szüleit. A dilidoki szerint sem kellene túlzásba vinni az extrém cuccokat, mert sokan pont emiatt fordulhatnak el az énekestől.

Tóth Gabi mindenképpen az extrémebb előadóművészek közé tartozik. Ha feltűnik valahol, biztosak lehetünk benne, hogy nem unalmas és átlagos öltözékben teszi. A Bravo Otto díjátadón is hozta a formáját. Nercharisnyájára húzott egy fodros bugyit, mely neméppen szokványos viselet egy gálán, főleg úgy, hogy mindezek alól kikandikált egy piros tanga is.

Számítani lehetett rá, hogy Gabi ki fog tűnni a viseletével a rendezvényen, de azért ez még a kollegáit és barátait is megdöbbentette. Az énekesnőt, már a tehetségkutatóműsorban sem a visszafogottság jellemezte. Láthattuk lakkszerelésben, vagy igazi rockereket megidéző öltözékben, de emo stílusú ruhákat sem vetette meg. – Én így érzem jól magam, a közönség pedig szinte már elvárja tőlem, hogy egy-egy fellépés alkalmával extrémen jelenjek meg. – Nyilatkozta Gabi a Blikknek.

A tizenéves lányoknak lehet, hogy tetszik Gabi vagánysága, de az anyukákat egyre jobban megriasztja, hogy így öltözködik gyermekük bálványa, és szerintük rossz útra tereli ezzel a sztár őket. Egy megkérdezett pszihológus szerint, sem kellene az énekesnőnek túlzásba vinnie a feltűnősködést, mert hamar át lehet esni a ló túloldalára. Van egy határ,ami után már nem extrémitásról ,hanem butaságról beszélünk.
Forrás: Blikk/HirExtra