Felháborító: újabb szexbotrány a Fehér Házban!

Újabb botrány borzolja a kedélyeket a tengerentúlon. Kitálalt Kennedy gyakornoka az elnökkel folytatott románcáról. Úgy tűnik nem Bill Clinton volt az egyetlen csalfa elnök.

Újabb szaftos pletyka látott napvilágot Amerikában. Egy 66 éves hölgy, névszerint Marion Fahnestock, „Mimi” fedte fel titkát, és borzolta a lakosság idegeit. Állítása szerint John F. Kennedy szeretője volt, míg gyakornokként teljesített szolgálatot a Fehér Házban.

A most már idős hölgy 1962-ben jelentkezett a meghirdetett álláslehetőségre, és így kerülhetett közeli kapcsolatba az elnökkel.
- A Miss Potter középiskolába jártam, mikor rátaláltam erre a felhívásra. Jelentkeztem rá, pedig még gépírni sem tudtam - meséli Mimi.

Valószínűsíthető, hogy Kennedy sem a tudása miatt alkalmazta az akkoriban vonzó, fiatal lányt. Ettől függetlenül bizonyosan meg volt elégedve a szolgálataival, mert mindenhova magával vitte. Titkolták a románcukat , bár sem a lány munkatársai körében, sem az elnök felesége előtt nem volt titok a viszony.

Sokak szerint Kennedy fülig szerelmes volt alkalmazottjába. Nem hiába állítja Mimi is, hogy ő volt a jóképű elnök utolsó szerelme halála előtt.
Forrás: Bors/HirExtra