Overdose-ból is celeb lesz?

Miközben kiderült, hogy a veretlen magyar „csodaló”, Overdose majdnem biztos, hogy elindul május 23-án a Haydock Parkban az RTL Klub lecsapott az eszméletlenül magas nézettséget hozó legújabb magyar sztárra.

Kis túlzással Overdose napjaink egyik legismertebb magyar sztárja. Csoda hát, hogy a honi kereskedelmi tévék egymással versenyezve próbálják megszerezni a csodálatos galoppló futamainak közvetítési jogát? Az évadnyitó, a Kincsem Parkban megfutott versenyét is majd’ egy millióan nézték átlagosan a TV2 képernyőjén, első angliai futamával pedig még nagyobbat szakíthat az RTL Klub – a Kincsem Parkba kilátogató több ezer ember mindegyike ugyanis aligha fog repülőjegyet váltani Angliába Overdose miatt, így marad a televízió.

Dózi tehát a Haydock Parkba tart, ahol elkezdi a négy versenyből álló angliai túráját. Maga a verseny a Temple Stakes nevet kapta, távja 1006 méter, melyet az eddigi leggyorsabb ló is 56, másodperc alatt tudta csak végigfutni. Vajon a világ legjobb zsokéjának tartott belga Christophe Soumillonnal a nyeregben képes lesz Overdose ezt a versenyrekordot megdönteni?

A hírek ugyanis most arról szólnak: Overdose még mindig sérült.

– Sajnos igen, a lovam a bal első lábára sántít – mondta el Mikóczy Zoltán, Dózi tulajdonosa. – Az akut kezelés vélhetően két-három napot vesz igénybe, és csak azután lehet dönteni a további tervekről. Ettől függetlenül a versenynevezést elküldtük a Haydock Parkba, mivel annak a határideje május 6-án lejárt – tette hozzá a tulajdonos.

Azaz lehet, hogy Overdose nem lesz száz százalékos formában első komoly angliai megmérettetésén. Az viszont biztos, hogy még így is komoly esélyekkel indul a futamon, s valószínűleg nem fog csalódni benne senki, aki odakapcsol majd 23-án délután az RTL Klub képernyőjére.

Elvégre még egy sántikáló Dózi is többet ér, mint bármelyik buta sorozat, ne adj’ Isten a Mónika show…
Forrás: HírExtra/RTL Klub