Haddaway és Hajdú egy "pár"

A 90-es évek legendás popikonja, Haddaway a Frizbi műsorvezetőjével, Hajdú Péterrel pancsolt a Balatonban. Nagyon összebarátkoztak a májusi talkshow alkalmával.

– Váltottunk pár SMS-t, miután itt járt nálam a műsorban, vasárnap este viszont nagyon meglepődtem, amikor úgy hívott fel, hogy Bécsben nyaral a barátnőjével, és ha ráérek, szívesen meglátogatna Magyarországon. Katával és Noncsival Balatonföldváron voltunk; azt mondta, semmi gond, megnézik a vébé döntőjét, és másnap elugranak hozzánk a Balatonra – mondta a Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter.

– Hihetetlen hőség volt, úgyhogy amint megérkezett, úsztunk egyet a medencében, délután pedig a Balatonba is bementünk. Az emberek nagyon rácsodálkoztak, de csak keveseknek volt bátorságuk autogramot kérni tőle – mondta Hajdú, aki Zamárdival is megismertette a popikont. Természetesen amerre csak megfordultak, minden vendéglátós nagy slágerével, a What Is Love?-val próbált kedveskedni az énekesnek, aki olykor már kínosnak érezte a dolgot, ám ahogyan illik, illedelmesen mosolygott.

– Rengeteget mesélt magáról. Kiderült, hogy a politológusi szakma mellett síoktató is, úgyhogy meghívott bennünket a télre Ausztriába, ahol egy síparadicsomban van lakása. Sőt azt is felajánlotta, hogy megtanítja Noncsit síelni – mondta Hajdú, aki elfogadja a meghívást, persze csak ha hamarosan születendő kisfiuk is „beleegyezik", hogy télen pár napra nélkülöznie kell majd a mamit.

Jó időtöltést kívánunk a fiúknak!

Forrás: Blikk/HirExtra