Brad Pitt az USA elnöke lesz?

Eredeti szakmája építész, szupersármos színészként vált világhírűvé, most pedig a politikai farvizén kezd evickélni. Brad Pitt, mint az Egyesült Államok 45. elnöke?

Kacérkodik a politikával Brad Pitt  amerikai színész. Úgy látja, a világ nehéz éveket élt át mostanság. Pitt nagy fába vágná a fejszéjét, hiszen egyenesen az elnökségre törne. Ennek első lépéselóként a hírek szerint még az idén szenátornak jelölteti magát.

A színész a 2008-as elnökválasztáson kiállt a demokrata Barack Obama elnök mellett. Így nem csoda, hogy tervei szerint csak 2016-ban indulna az ország vezetéséért, mert reménykedik, hogy Obama még egy ciklust nyer. Az ötletért állítólag Pitt druszája, Angelina Jolie is lelkesedik, kacérkodva a First Lady szerepével. 

S hogy milyen esélyei vannak a sármőrnek a Fehét Házba jutásra? Az USA-ban nem ő lenne az első, aki a világot jelentő deszkákról lép a politika színpadára. Ronald Reagan 1981 és 1989 között vezette az országot, s az egykori cowboy a század egyik legjelentősebb alakja lett. Az akciófilmek sztárja, Arnold Schwarzenegger pedig hét éve Kalifornia állam kormányzójaként keménykedhat.