Lui Padre szerint a Fidesz-KDNP megvezet minket

A média boszorkánymesterét a szélsőséges időjárási viszonyokról kérdeztük, azonban szóba került a Fidesz-KDNP is. Érdekes végkifejlet. Vajon hogy sikerült?

Mit jelent az Ön meglátásában a napokban lehullott hatalmas mennyiségű csapadék?

Ez a jelenség az evolúció fejlődését bizonyítja, ami szeretné megőrizni az emberek feletti uralmát. Nem hagyja, hogy az emberek olyan dolgokat alakítsanak ki maguknak, amelyek a természet ellen valóak, itt az erdők kiirtására, nagyobb patakok vagy gödrök betömésére gondolok: a víznek emiatt nincsen útja, ahol elfolyhat.

Ezt a hatalmas mennyiségű vizet a föld egy idő után képtelen elnyelni. Az embernek ez sem elég, még inkább rájátszik erre a negatív folyamatra, hiszen nem hisz a természet erejében, ez a mostani kellemetlen éghajlati viszonyokban is tetten érhető. Az emberiség tehát megbolygatja a világegyetemet.

Mégis mit kellene tennünk?

Nagyon fontos lenne olyan csoportoknak a megalakulása, akik a természethez, és a globális éghajlatviszonyokhoz pozitívan tudnak állni. Minden embernek, illetve növénynek és állatnak meg van az aurája, amely képes hatni a környezetére, ehhez persze a környezetnek, az emberiségnek is pozitív energiát kellene közölni.

Milyen aurája van egy fának?

Az élettelen tárgyaknak mint a fa vagy a növények (?!) ódjuk van, ez csak egy megkülönböztetés az ember aurájától. A legtöbb növénynek azonban negatív az ódja a legtöbb esetben, ezt a permetezésnek, a túlnemesítésnek köszönhetjük. Ezek már nem azok az igazi, ősi növények, a számtalan negatív hatás miatt. Épp ezért mondtam, hogy az emberiségnek pozitív energiát kellene közölnie a környezete felé.

Önnél mi a természet közeliség?

Ki az a Lui Pádre?
Közismert mestermágus – boszorkánynagymester nevem: Lui Padre.

Már gyerekkoromban különleges képességeim, intuícióim voltak, melyeket az apám fodrászati szalonjában igyekeztem kibontakoztatni, és melyek alapján tevékenykedtem. Így a spiritizmus, az okkultizmus, a mágia életem része lett. Ekkor kezdtem felismerni ezeket a különleges képességeimet, amelyekkel másokon segíteni tudtam. A tudásszomjam, a tudás utáni vágyam egyre nőtt, amit időről-időre sikerült mind jobban kifejleszteni és kikristályosítani. Egyre többen fordultak hozzám mindenféle problémával, amelynek megoldásában sikeresen tudtam segíteni. - Részlet a mágus honlapjáról.
Ez nálam maga az élet. Ha nincs természet, akkor nincsen élet a Nagy Körforgásban. A természetben az ember számtalan dolgot megismerhet, vagy ismét felfedezhet, ami a közérzetének és a tudatának nagyon-nagyon jót tehet.

Mit tanult a természettől?

Az éjjel és nappal a természetben nagyon más, mint a városi létben. Én ezt teljesen megtanultam. Hasonló a hideghez és a meleghez való alkalmazkodás, valamint megismertem a fogyasztható és emberi fogyasztásra alkalmatlan növényeket, és gyógynövényeket is. Ezáltal magát a gyógyítást tanultam meg a természettől.

Nyilván kapcsolatban áll természetfeletti lényekkel is.

Természetesen folyamatosan kommunikálok különböző istenségekkel, hiszen ez a foglalkozásom. A teremtő nem hisz a tudományban, tehát az ősrobbanás elméletében. Ne bonyolítsuk túl. Mindennek megvan a maga istensége az univerzum körfolyamatában, így a növényeknek és a fáknak is.

Az ember képes velük egy másik tudatszinten kommunikálni, persze mindenki más-más szinten áll alapból. Ezt a rádiók, vagy a mobiltelefonok frekvenciájához lehetne hasonlítani, hiszen hiába kapunk egy jelet, ha a készülék nem képes fogadni azt. Aki képes erre, az meghívhatja ezeket az isteneket, akik teljesíthetik a kéréseit. Többnyire nem egyből persze, de előbb-utóbb mindenképpen.

Mit mondanak az istenségek hazánk jelenlegi helyzetéről gazdasági, és politikai szempontból?

Az emberek kiábrándultak a politikából. Az evolúció szüleménye ez is, hiszen a Fidesz a KDNP-vel kötött barátságot, ők kormányoznak, a hit által ők próbálják megvezetni az embereket. Gazdasági szempontból azt üzenik, hogy egyedül a természetben bízhatunk.

És Lui Padre mit üzen?

A pozitív gondolkodás elsajátítását tartom a legfontosabbnak, az elkövetkező egy-két hétben kellő hittel mindenki megteremtheti az életvitelét. Ki mint vet, úgy arat. Ha valakiben nincsen meg a kellő hit, ambíció, az lemarad a nagy versenyben.

Mi a véleménye a sarlatánokról?

A sarlatánok is a természetet használják ki, csak más értelemben mint azok, akik fizikailag pusztítják a fákat. Őket materialista szempontok hajtják, elsősorban a pénz. Más szempontból a felsőbb erőket nem képesek megidézni, nem képesek velük kommunikálni. Negatív irányban viszik el a fejlődést. Ha elmegy hozzájuk a kuncsaft, nem a valós dolgokat mondják, tehát becsapják őket az anyagi javakért. A természet, az univerzum ezt megpróbálja meggátolni, éppen ezért létesülnek különböző hitvallási iskolák.