Kínos! Fábry magyarázkodik

Fábry Sándor nem tudja a Himnuszt. Ez már önmagában is nagy baj, de még ki is röhögi magát. Sírjunk, vagy nevessünk?

Az eset a Showder felvételén történt, ahol Fábry a magyar himnusz szlovák változatát akarta előadni. Kár, hogy végül se a szlovák, se a magyar himnuszra nem hasonlított a végtermék…

„Elkészítettük a Himnusz szlovák változatát. Kapok ezért a pofámra! Egyelőre vannak még benne magyar szavak, de három év múlva, mialatt a teljes magyar lakosság megtanul anyanyelvi szinten szlovákul, már nem lesz benne. Ennyit megér a magyar–szlovák barátság” – mondta a Blikk szerint Fábry, és elkezdte a nagy előadást.

Az előadás… vagyis a próbálkozás elég érdekesre sikerült, keveredtek benne a szlovák és a magyar szavak, ráadásul az első pár sor után az irányítószobából figyelmeztették Fábryt: „Sándor, ez szuper, csak nem a Himnusz dallama”

Fábry persze hibáját kamuzással próbálta leplezni, s állította, hogy pontosan tudja, hogy nem az a dallam volt. Másodszorra már csak-csak sikerült neki a himnusz előadása.
Vajon benne lesz a ma esti adásban ez az igazán kellemetlen Fábry-baki? Nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy végül kivágták a produkcióból…
Forrás: HírExtra/Blikk