Az év képei! Liptai Claudia anyaszült meztelenül!

Ősszel jön a meztelen Liptai Claudia! Van az a pénz, amennyiért a színésznő is képes levetkőzni a nyuszis magazinnak. Hárommillióért miért is ne?

A Blikk információi szerint Liptai Claudia végre rábólintott az egyik férfimagazin felkérésére, és hamarosan részt vesz egy erotikus címlapfotózáson! Cserébe természetesen nem kevés pénzt kap: kerek hárommillió forintot! Ezzel az összeggel Liptai lesz minden idők legdrágábban vetkőző magyar sztárja!

A magazin főszerkesztője ráadásul meg is erősítette a híreket:

"Ha Claudiával valóban összejön a megállapodás, akkor ő lehetne az első, akinek a fotósorozatáért kínált összeg meghaladhatja a hárommillió forintot" – mondta szintén a Blikknek Radnai Péter.

A hírek szerint egy-két apró technikai kérdést leszámítva már mindenben megállapodott a nyuszis magazin Claudiával.

Liptai képeivel egyébként könnyen rekordot dönthet a magazin, az eddigi legnagyobb példányszámot ugyanis a nem kevésbé botrányos magánéletéről ismert Zalatnay Sarolta képeivel érte el (mellesleg ő kétmilliós összeget kapott).

Mielőtt azonban már egyből rohannának az újságárusokhoz, mondjuk el, hogy a Liptairól készülő fotók csak ősszel lesznek láthatóak a magazin címlapján.

Addig lehet felkészülni lelkileg a várható látványra…
Forrás: HírExtra/Blikk