Jóni masszázzsal kapcsolatos tapasztalatok

A hölgyek nagy része szeretné a felszínre engedni a belső nőt, aki mindenkiben ott rejlik. Felébreszteni ezt a női őserdőt, amit ott érzünk magunkban, nem egyszerű. Ebben azonban nagy segítséget nyújthat a jóni masszázs, amely segít megtapasztalni a feltétel nélküli figyelmet és érintést.

Többen persze meglepődnek azon, hogy milyen érzés először találkozni ezzel a tapasztalással, hiszen a legtöbbeket szinte arcul csapja a valóság. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon egy férfi is képes ilyen mély odaadással megérinteni egy nőt? Megérdemeljük egyáltalán ezt az érzést? A válaszok egyértelműek, így most eláruljuk, hogy ki és mit tapasztalt ezzel kapcsolatban.

A tisztelet és a figyelem

Az intimázs tantra masszázsa egy olyan szolgáltatás, aminek következtében bárki boldogabb és elégedettebb lehet. A valóságban sokkal boldogabb világban tudnánk élni, ha a hölgyek képesek lennének szabadon megélni az önmagukban élő női minőséget. A legtöbbször az a szomorú valóság, hogy az út a legtöbb esetben csalódásokkal teli és nagyon hosszú. Ez egy önismeret, aminek során a legmélyebb valónkkal kell találkoznunk, megismerkednünk és kapcsolódnunk.

Ehhez azonban vissza kell mennünk a forráshoz, megkeresni a szent teret. Ide kizárólag a szükségtelen terhek levetésével tudunk megérkezni, tisztán és ártatlanul. A tisztelet azt jelenti, hogy elismerjük, ott van bennünk a szikra, ami előtt fejet hajtunk. Ehhez hozzátartozik, hogy a világ jóval többől áll, mint az anyagi javak. A legdrágább dolog, amit saját magunknak adhatunk a figyelem és az idő. Ha sikerül magunkra hangolódni, kizárva mindent, ami körülöttünk történik, akkor csak mi és a masszázsunk lesz a középpontban.

A gyengédség és az odaadás

Ki ne vágyna szerető érintésre? Aki részt vesz egy tantra jóni masszázson, annak garantáltan része lesz ebben. A résztvevők elmondása szerint megtanuljuk, hogyan nyúljunk önmagunkhoz. Bár egyszerűnek hangzik, a valóságban sokkal bonyolultabb ezzel kapcsolódnunk.

Az intimázsnál hiszik, hogy az érintések képesek a gyógyításra. A gyengédség az odaadó figyelemből ered, amit sajnos ritkán kapunk meg magunktól és másoktól egyaránt. A résztvevők megünnepelhetik a bennük rejlő istennőt, eközben pedig lágy érintéseket kapnak, amelyek újra és újra megborzongatják az embert. Ez indít majd el bennünket az extázis felé vezető úton.

Odaadás és a végső gyönyör

Az isteni szikra mindenkiben ott lobog. Több alkalommal is megtapasztalták már azt, hogy masszázs során kinyílik számunkra a világ, olyan érzések és energiák jelennek meg, amelyek átalakítják az eddigi életüket. Erre azonban csakis akkor van lehetőség, ha odaadással figyelünk a belsőnk felé.

Cserébe a szexuális energiák ott fognak mozogni bennünk, néhol aktívabban, néhol lágyabban. A masszázs során olyan kapukat nyithatunk meg, amelyek egy teljesen új világba visznek el minket. Itt mindenki igazi nőnek érezheti magát, kinyílhat, végül pedig egy új dimenzióban találhatja meg önmagát.