Újdonság a hajformázás terén

Az nem is kérdés, hogy minden nő azt szeretné, hogy a frizurája reggeltől estig tökéletes legyen – a hétköznapokon ugyanúgy, mint ünnepek alkalmával. Azonban sokan nem tudnak heti többször is fodrászhoz járni, számukra az otthoni hajápoló eszközök beszerzése jelenthet megoldást.

A premiumshop24.hu Dyson hajformázói kiváló választásnak bizonyulnak. Nemrégiben megjelent egy új modell is, a prussian blue és copper színekben pompázó Dyson Airwrap™ Complete Long multifunkciós hajformázó, amely újratervezett kiegészítőkkel kapható. Lássuk, miket tud ez a készülék!

A tökéletes frizura titka

A Dyson termékeket talán nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen neves márkáról van szó. A gyártó elsősorban porszívóiról és toronyventilátorairól híres, de nagyon népszerűek a hajápolási termékei is.

A premiumshop24.hu webáruház kínálatában a hajvasalókat, a hajszárítókat és a hajformázókat is megtaláljuk. Egytől egyig remek eszközök, nagy segítséget jelentenek az otthoni fodrászkodáshoz.

Ami elsősorban megkönnyíti az effajta tevékenységet, az a hajformázó, hiszen ezzel vasalt és göndör, hullámos haj is készíthető. Nagy előnye a készüléknek, hogy szállítható dobozban kínálják, így bárhová magunkkal vihetjük.

A webshopban többféle változatban is elérhető ez a termék, a legújabb modell azonban több újfajta kiegészítőt is tartalmaz. Hosszú – legalább mellkasig érő – hajú nők számára tervezték. Minden szempontból ideális választás, ha gyorsan tökéletes frizurát szeretnénk magunknak.

A hajformázóhoz tartozó kiegészítők

Az új Dyson Airwrap™ Complete Long multifunkciós hajformázó egy olyan eszköz, amelyre különféle elemeket helyezhetünk fel attól függően, milyen hajat szeretnénk.

- A 30 mm-es Airwrap™ Long formázó hengerrel dús fürtöket, hullámokat lehet készíteni.

- A 40 mm-es változattal lazább, göndör fürtöket varázsolhatunk.

- A kemény simító hajkefével épp ellenkezőleg: megszabadulhatunk a huncut, rakoncátlan göndör hajtincsektől, ha ezek zavarnak bennünket. A végeredmény: sima, egyenes haj.

- A puha simító hajkefét az egyenletes szárításhoz érdemes használni. Igen kíméletes a fejbőrhöz.

- Dúsító körkefe is része a csomagnak: ha vékony szálú a haj, akkor ezzel csodás frizura készíthető.

- A Coanda simító-szárító fej sokak kedvence, amely felteszi az i-re a pontot. Szárít és simít is, eltünteti a kiálló, szálló hajszálakat. Speciális technológiát használ ehhez, amely a Dyson innovatív megoldásai közül való.

Mindezeket a kellékeket egy praktikus tárolódobozban tárolhatjuk, amely párnázva van, mágneses csattal nyitható, zárható. Könnyen el tudjuk tenni bőröndbe, nagyobb női táskába is. A szett része még a szűrőtisztító kefe, amelyet érdemes bizonyos időközönként használni.

Kinek javasoljuk a hajformázót?

Minden nőnek, aki szeretne jól kinézni, olyan tökéletes frizurára vágyik, amely percek alatt elkészíthető. A hosszabb hajúak számára készült Dyson Airwrap™ Complete Long multifunkciós hajformázó többféle színben is kapható a fent említett webshopban, bemutatótermükben ki is próbálható.