BlendyGo az egészséges étkezés úttörői

A BlendyGo csapata az egészséges étkezés mellett kötelezte el magát, ezért a fogyasztóknak különféle egészséges ételeket kínál.

Azonban nemcsak az egészségen van a hangsúly, hanem ezek az ételek finomak, változatosak és könnyen el is készíthetők. Persze nagyon sokan foglalkoznak egészséges ételek elkészítésével, ezért egyből felmerül a kérdés, hogy mitől is különleges ez a vállalkozás. A BlendyGo (https://blendygo.hu/) megalkotta a vezeték nélküli turmixgépet, amivel nagyon könnyen és szinte bárhol elkészíthetőek az egészséges turmixok. A vezeték nélküli turmixgép nagy sikert aratott az elmúlt években, és közel 50000 ügyfél vásárolta meg tőlünk a terméket. 

BlendyGo 3 egy csúcstechnológiájú turmixgép 

A BlendyGo az elmúlt években folyamatosan fejlesztette a vezeték nélküli turmixgépét, amelynek eredményeképpen létrehozta a BlendyGo 3 verziót, amely számos új fejlesztést tartalmaz, mint például új acélpengéket és egy új generációs motort. Milyen előnyöket mutat ez az új verzió? A BlendPro technológiára épülő motorja nagyobb teljesítményű, és teljesen új formájú acélpengékkel rendelkezik. 

Továbbá a turmixgép megalkotásakor a kényelem és a hordozhatóság is fontos szempont volt. Az erős akkumulátoroknak köszönhetően a turmixgép hosszú időn keresztül használható egy feltöltéssel. A feltöltéshez nem kell semmilyen komolyabb eszköz, megoldható egy laptopról vagy egy külső akkumulátorról. Ezenkívül a turmixgépkehely könnyen tisztítható, és a gép nem kapcsolódik be, amikor a kehely le van csavarva. 

Milyen ételek készíthetők el a turmixgéppel?

 A turmixgépek egyik leggyakoribb alkalmazása a gyümölcsökből és zöldségekből készített turmixok. Az eper, málna, és banánturmix talán a legismertebbek közé tartoznak, de sokan készítenek más gyümölcsökből és zöldségekből, például almából vagy sárgarépából. 

Fehérjeturmixok vagy smoothie-k szintén készíthetők a BlendyGo turmixgéppel. Sokszor a fehérjeturmixokat kombinálják különböző gyümölcsökkel, hogy még ízletesebb legyen a turmix. Így készíthető el például a banán joghurtos fehérjeturmix, áfonyás -epres fehérjeturmix, őszibarackos fehérjeturmix stb. Habár sokan foglalkoznak különböző turmixok létrehozásával, de a BlendyGo csapata egészen különleges választékát kínálja a turmixoknak, amelyek között megtalálhatóak a BlendyGo 3egészséges koktélok. 

A fenti klasszikus turmixok mellett másféle ételek elkészítésére is használhatjuk a turmixgépet, így például szószok és paszták is készíthetők a turmixgéppel. Azonban ezek elkészítése elsősorban a konyhában történik főzés közben. Azaz egy ilyen helyzetben is nagyon hasznosnak bizonyul a turmixgép. Továbbá készíthetők pépek kisgyerekeknek vagy öntetek különböző ételekhez.