Egy mosógép és egy tejes doboz is feltűnt a szcientológusok farsangi mulatságán

Újabb családi programok töltötték meg vidámsággal a Szcientológia Egyház újpesti, miskolci és nyíregyházi központjait. A farsangi mulatságok során jelmezversennyel, zenével és vetélkedőkkel szórakoztatták a vendégeket a szervezők. A több mint 200 résztvevő elégedetten, mosollyal az arcán térhetett haza.

Királylányok, harcosok, mesefigurák, de még egy ATM automata, egy mosógép és egy tejes doboz is feltűnt a Szcientológia Egyház központjaiban. A szülők rendkívül kreatívak voltak, egyes jelmezek egy héten át készültek apró részletességgel kidolgozva.

A szervezők három városban várták az érdeklődőket farsangi mulatsággal. Jöttek is a vendégek, néhányan 60 km-t is utaztak, hogy részt vehessenek a díjmentes családi rendezvényen.

Természetesen a jelmezverseny egyik helyszínen sem maradhatott el. A zsűri tagjainak mindenhol igen nehéz dolga volt, hiszen sokan rendkívül nagy gondossággal elkészített jelmezben érkeztek. A verseny mellett az arcfestés, a gyerekdisco és a vetélkedők is garanciát nyújtottak a jó szórakozásra. Aki pedig megéhezett vagy megszomjazott, azt ajándék fánk, kakaó és tea várta mindenhol.

A pozitív visszajelzések, a mosolyok és a köszönetek száma jól mutatja, hogy a rendezvények nagy sikert arattak, és sok örömet adtak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A szcientológus közösségnek nem ez az első ilyen jellegű rendezvénysorozata, hiszen a tavalyi évben nyári mulatságokat és Mikulás-ünnepségeket is szerveztek, ahol szintén kizárólag ingyenes programok és finomságok várták a családokat.

„A vallásunk a társadalom alapkövének tekinti a családokat, így mindig nagy öröm számunkra, amikor ilyen rendezvényeket szervezhetünk. Boldogok vagyunk, hogy mindenki egy csodálatos élménnyel a szívében megy el tőlünk, és hogy többen már visszatérő vendégeinkké váltak.” – nyilatkozta, Gaal Zsuzsa, az Egyház társadalmi kapcsolatok irodájának igazgatóhelyettese.