Szolidan elegáns, színezett körmök rövid idő alatt? Mutatjuk, hogyan lehetséges!

Az ápolt köröm hozzátartozik a rendezett, igényes és nőies külsőhöz. Ez nem feltétlenül jelent hatalmas és színes műkörmöket, de a gondozottság alapfeltétel. Lehet hosszabb vagy rövidebb, mintás, sok színnel vagy naturális, teljesen mindegy, a lényeg, hogy rendezett legyen.

A körmös szakma virágkorát éli manapság, hiszen sok nő él a lehetőséggel, de vannak, akik maguk gondoskodnak kezeikről. Mindkettőre kell időt szánni, ha otthon végezzük a körömápolást, vagy ha szalonban csináltatjuk, akkor is. Ám minél lendületesebb egy folyamat, annál gördülékenyebb lesz az életünk is. 

A Max Diszkont előkészítő zseléi fantasztikusan gyorsan tudnak gyönyörű végeredményt produkálni. Akár professzionális, akár otthoni használatra is kitűnően alkalmasak, mert nagyon könnyen kezelhetők. 

A káprázatos rózsaszín és nude árnyalatok világa

A Nadia Color Rubber Base gél csodálatos halvány pasztell színeivel divatos és csinos külsőt kölcsönöz viselőinek. Szolid eleganciát tükröznek a nude pasztell árnyalatok, amiket feldobhatunk strasszkövekkel vagy csillámporral, ha jobban kedveljük a feltűnőbb csillogást. 

A rózsaszín egészen a gyerekkorunkig repít vissza, amikor még minden gondtalan és derűs volt. Ez a szín nőies, ugyanakkor kissé visszafogott is, tartózkodónak mutatja viselőjét. A hétköznapokra tökéletesen ideális. 

A nude színek nagy előnye, hogy bármelyik évszakban használhatók, ráadásul bármilyen árnyalattal kombinálhatók. Ha unalmasnak tartanánk, vagányabbá is tehetjük különféle díszítésekkel. 

A színezett alapzselé fantasztikus tulajdonságai

Az alapzselével mindössze egyetlen lépésben lehet színezni és alapot is készíteni, ezért jelentősen felgyorsítja a folyamatot. Ha magunknak készítjük, akkor is előnyös, de szalonban is, hiszen rövidebb ideig kell foglalkozni egy vendéggel. Ennek pedig a kliens is örül, mert hamarabb mehet tovább a dolgára. 

Ezeknek a színezett alapzseléknek a funkciója lehetővé teszi a C-íves megerősítéseket is. Az erősen tapadó, önterülő zselék rendkívül rugalmasak és stabil tartást biztosítanak. Sima és egyenes felületet kapunk, a közepesen sűrű állaga miatt nem folyik bele a sáncokba sem. Mivel színt és alapot is biztosít, nincs szükség szín külön felvitelére. 

Hogyan használjuk a színezett alapzselét?

A színezett alapzselé sokoldalúságát bizonyítja felhasználásának többféle módja. Alkalmazhatjuk alapozó rétegként, körömerősítőként, körömkorrekció elkészítéséhez, rövid köröm építéséhez, illetve önmagában is színként. 

A körmök előkészítése, reszelése és alapos tisztítása után fertőtleníteni, zsírtalanítani és folyadékkal a vizet elvonni szükséges. Ezután történhet meg a színezett alapzselé felvitele, a C-ív kialakítása, majd 90 másodperces lámpázás. 

Lenyűgöző és gyors végeredményre számíthatunk ezeknek a zseléknek a segítségével, amelyek ráadásul reszelésmentes technikákhoz is alkalmasak. Egyedi és stílusos körmöket varázsolhatunk velük, amely minden nő álma!