Mikor, miben hordozd a kisbabádat annak érdekében, hogy biztonságban legyen?

Friss szülőkét sokszor bizonytalanságot vált ki, hogy miben hordozzuk a picit. Természetesen a családtagok, nagymamák, nagynénik és a barátnők ellátnak hasznos tanácsokkal, de nagyon könnyű elveszni a jó tanácsok útvesztőjében.

Érdemes már a baba születése előtt felkészülni és beszerezni a szükséges holmikat, melyek szükségesek a biztonságos hordozáshoz, hogy ne akkor kelljen kapkodni, amikor már hazavittük a kisbabát a kórházból.

Az újszülött baba biztonsága

A babakocsi mindennapos használati tárgy, hiszen a napi séta nem maradhat el, akármilyen is az időjárás. A gyermek egészséges fejlődése érdekében szükség van a friss levegőn történő nagy sétákra. Sok baba a szabadban tud igazán jókat aludni, amint elindult a babakocsi, a kellemes ringatástól rögtön álomba is merülnek. A Peekabooshop.hu babakocsi-kiegészítőivel, az aktuális időjárási viszonyoknak megfelelően tudjuk kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni a hosszabb-rövidebb sétákat. Babakocsibetéttel, biztonsági párnával, takaróval, biztonságiöv-védővel fokozható a kényelem.

A törékenynek tűnő újszülötteket legstabilabban és legbiztonságosabban pólyában tudjuk hordozni. Segít tartani a fejét és a baba is komfortosan érzi magát benne. Etetéskor és altatáskor is megkönnyíti a dolgunkat. A hordozókendő ugyancsak ideális eszköz, melyet sokoldalúan használhatunk újszülöttkortól. Elöl, csípőn és háton is hordozhatjuk a babát a segítségével. A hordozás hozzájárul a kicsi egészséges pszichológiai, neurológiai és ortopédiai fejlődéséhez is. Emellett megkönnyíti az édesanya mindennapjait, a közlekedéstől kezdve a házimunkáig.

Mire van szükség minden évszakban?

A téli és a nyári hónapokban jellemzően, más-más kiegészítőkkel látjuk el a babakocsit. Azonban vannak olyan kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak akár meleg, akár hideg van. Az egyik ilyen kiegészítő a babakocsibetét, mely praktikus kiegészítő, rendkívül sok fajta szín- és mintaválasztékban kapható, így mindenki könnyen megtalálhatja azt, amelyik a leginkább illik a babakocsihoz.

A babakocsibetétek kompatibilisek a standard kialakítású babakocsikkal, ezért biztosan megfelelő lesz méretben. A használatuk roppant egyszerű, csupán rá kell tenni a babakocsira és a biztonsági öveket kihúzni a lyukakon.

A biztonsági párna szintén nélkülözhetetlen tartozéka a babakocsinak, mert gondoskodik arról, hogy a baba feje megfelelően meg legyen támasztva.

Ne feledkezzünk meg a takaróról sem!

A babakocsi-takarókat kialakításának köszönhetően használhatjuk babahordozóban, gyerekülésben és a babakocsi mózes részében egyaránt. Az 5 pontos biztonsági övnek kialakított lyukak segítségével könnyen és stabilan lehet rögzíteni.

A hűvösebb napok elmaradhatatlan kiegészítője a séták alkalmával. Nemcsak a babakocsiba érdemes bekészíteni, hanem az autóba is, ha azzal utaztok.

A babakocsi-kiegészítőknek köszönhetően vidám és zökkenőmentes lesz minden egyes séta.